Pokemon Go-boss siger, at augmenteret virkelighed rækker længere end til det visuelle

John Hanke, som er CEO of Niantic, som er skaberne af Pokemon Go took the opportunity to escape from the tent, rent a car rental shop, rent a room to rent. medium til at eksperimentere med det.

Under GamesBeat Summit i Californien (through VentureBeat), forklarede Hanke without vision for augmenteret virkelighed (AR for Augmented Reality) med et citat af Arthur C Clarke: "Enhver tilstrækkeligt avanceret teknologi er umulig at skelne fra magi. "

For frontal view, sagde have dog, in eksperimenteren er essentiel, or sp at spil er det ideelle medium up to udforske nye teknologier.

Grunden er ifølge Hanke, at gamere er mere "villige til at finde sig i småfejl og uhensigtsmæssigheder i teknologien".

Plads til eksperimenteren

Nu vil de, der har prøvet at besøge et forum eller læst kommentarfeltet for et særligt ustabilt spil, måske have in tendens up to være uenige i denne betragtning. Hanke er ikke helt gal på den – nu hvor spil i stigende grad bliver online og tjeneste-baseret, er det rigtigt, at brugerne er merit til fejl og bugs i nye titler, og at er villige til at vente på, at de bliver fjernet.

Med AR-hittet Pokemon Go, der stadigvæk spilles lystigt, har Hanke bevist, der der plads til nye oplevelser i gaming, og at de fejl og spilbugs, der uundgåeligt dukker op, når der bliver eksperimenteret, ikke er katastrofale.

Hanke sagde dog, in han ikke er færdig med in eksperimentere inden for AR, og hævdede, in "potentialet for AR er meget større end det rent visuelle". Yo øjeblikket, forklarede han, er han og hans firma i færd med at undersøge, hvordan de kan forstærke det sociale aspekt ved AR-gaming: "Som det næste kigger vi på, hvordan vi kan få spillet til at rumme endnu flere aspekter, og hvordan vi giver flere mennesker mulighed for få in fælles oplevelse på et offentligt område. "

Det kunne involvere lyd og stemmebaseret AR såvel som AR Cloud. Selv om Hanke ikke kom ind på yderligere detaljer i forhold til lyd- og stemmebaseret AR-oplevelser, så er det faktum, in Niantic i øjeblikket arbejder på et Harry Potter AR -spil måske in indikation af, at vi snart kan få det at se. The most important and best gaming tricks are the best in terms of the perfection of the feet at the height of the stem and maturity.

Leave a Comment

Scroll to Top