Billige bærbare i 2018: De 11 bedste lavpris-laptops du kan købe for (få) penge

Modsætning til, hvad mange tror, ​​er det ikke nødvendigt at vente tålmodigt på et udsalg for spare penge på en bærbar PC. Hele rundt er det muligt at finde skjulte laptop-skatte, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Billige bærbare kan fås overalt og er svære at komme udenom. Og de tvinger selv de mest kendte og velanskrevne PC -activities of the factory so far Det er især tilfældet med Chromebooks; in series af budgetvenlige bærbare, der er inspireret af Google og designet til – og lidt begrænset af – at være lavet med udgangspunkt i es browser. Samtidigt er Microsoft i fuld gang med at bringe Windows 10 ind i det 21. århundrede med de lette og cloudbaserede operativsystem. Windows 10 is above the update of the drama, the format changes of the files and the update mode of Windows 10 Home og Pro.

Uden at dykke dybere ned i denne teknologiske udvikling, har vi håndplukket de bedste budgetvenlige bærbare computere og beskrevet dem nedenfor i vilkårlig rækkefølge. Under udvælgelsen har vi selv haft fingrene i alle de lavpris-laptops, vi kunne opstøve, by afgøre, hvilke modeller, der er økonomiske uden at gå på kompromis. Så hvis du er på udkig efter in bærbar PC til rimelige penge, kan du læse vores anbefalinger i tryg forvisning om, at de er baseret på både egne erfaringer og målrettet research.

 • Visse links i denne artikler henviser til artikler, der er skrevet på engelsk. I saw arbejder løbende på, in flere sider bliver vist på dansk.

Acer Swift 3

Glimrende værdi for pengene

CPU: Intel Core i3 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 | RAM: 4GB – 8GB | Skærm: 14 tom FHD (1,920 x 1,080) ComfyView IPS | Lagringsplads: 128GB – 256GB SSD

Mange kræfter for pengene

Super lang batterilevetid

Design by Kedeligt

Højttalere i bunden

Su har vi en af ​​de få billige bærbare, der erudstyret med en processor, som næsten kan matche den, man finder i on MacBook Pro – altså fordsat, at man vælger Intel Core i5-konfigurationen. Og det bedste af det hele? Den koster kun omkring det halve af, hvad man skal betale for rivalen fra Apple. Der findes flere modeller and forskellige prisklasser på markedet, så det er værd at være opmærksom, når man kigger efter in Acer Swift 3. Heldigvis vil de fleste dog kunne klare sig udmærket med in mellemklasse-model.

With sent message: Acer Swift 3

Acer Switch 3

Efterfølgeren til Surface 3 – i are

CPU: Intel Pentium Quad Core N4200 | Grafik: Intel HD Graphics 505 | RAM: 4GB | Skærm: 12.2 tommer (1920 x 1200) IPS LCD | Lagringsplads: 64GB

Super kvalitet

Glimrende skærm

Dårlig fod

Ikke god til spil

Acer Switch 3 er bestemt værd in kaste sit blik på. Den billige bærbare gør brug af in Intel Pentium processor, der trods et lavt energiforbrug er forbløffende effektiv. Det er dog ikke kun from indre specifikationer, der gør den attraktiv, men ortså den smarte finesse, at man kan fjerne skærmen helt fra tastaturet. Og det udgør i øvrigt blot and lille del af den inspiration, man tydeligvis har hentet fra Hardware from Microsoft.

Date of update: Acer Switch 3

 Dell

Asus Transformer Mini T102HA

Lille, memory and fleksibel

CPU: Intel Atom x5-Z8350 | Grafik: Integreret Intel HD Graphics | RAM: 4GB | Display: 10.1 tommer HD LED touch screen (1,280 x 800) | Lagringsplads: 64GB

Tablet og bærbar i én

Stor harddisk

Lidt for lille

Navnet er ikke ligefrem det mest mundrette, men når alt kommer til alt, er indhold også vigtigere final form, når det handler om denne to-i-en bærbare. For ret få penge får du in tablet, der ikke alene kommer med et tastatur inklusive i prisen, men også med in fingeraftryksscanner, der øger sikkerheden ved login. Den har in pålidelig ydeevne samt et chassis in magnesium-legering, så den er bygget til at holde.

Read more … Asus Transformer Mini T102HA

 Lenovo

Samsung Chromebook Pro [19659005] Den første i in ny generation af Chromebooks

CPU: 0.99Ghz Intel Core m3-6Y30 | Grafik: Intel HD Graphics 515 | RAM: 4GB | Skærm: 12.3 tommer, QHD (2,400 x 1,600) touch screen | Lagringsplads: 32 GB eMMC

Fantastisk skærm

Stylus compatible with Chrome OS

Trangt tastatur

Svage højttalere

Nu, hvor alle nye Chromebooks bliver sat i verden med support up Android apps, giver of go
d mening at skabe is Chromebook med on 12.3 tommer QHD touch skærm, der kan drejes 360 grader – forden endda support til pen. Samsung Chromebook Pro har godt nok et tastatur, som nogle vil finde lidt for kompakt, men det opvejes så rigeligt af, at det er nemt at brug denne bærbare sammen med en pen.

The following version was added: Samsung Chromebook Pro

 • Information: You can get more information about products in the United States. Alternative alternative Asus Chromebook Flip.

 Acer

Lenovo Yoga Book (Windows 10)

Er fremtidens netbook in ultra netbook

CPU: Intel 1.44 GHz Atom x5-Z8550 | Grafik: Intel HD Graphics 400 | RAM: 4GB | Skærm: 10.1 tommer FHD (1,920 x 1,200 opløsng), IPS touch screen | Lagringsplads: Flash of 64 GB (plus 128GB med microSD)

Type of test and permission

Check of pre-sale test

Alt for later editing

MicroUSB port of Gammeldags

] Yoga book Lenovos – og især Windows 10-udgaven – ligner den slags fremtids-teknologi, man typisk finder i in science fiction-series. Den har et tastatur, der på samme tid også fungerer som and Wacom touch panel, men det bedste er, at den er billig. Det skyldes selvfølgelig, in the Intel processor Aton Intel processor, men resten afnene Lenovo Yoga Book on the history ..

Read more Lenovo Yoga Book

 Asus X102BA [19659058] Acer Chromebook 14 </h3>
<p><strong> CPU: </strong> Intel Celeron N3160 | <strong> Grafik: </strong> Intel HD Graphics 400 | <strong> RAM: </strong> 4GB | <strong> Skærm: </strong> 14 tom FHD (1,920 x 1,080) | <strong> Lagringsplads: </strong> 32GB SSD </p>
<p> Kvalitet er helt i top </p>
<p> Touch keyboard and touch screen </p>
<p> Fuld HD skærm </p>
<p> Halvdårlig HD video playback </p>
<p> Med dens slanke linjer og tynde udseende Acer Chromebook 14 ligger in subtil, smart bærbar. Selv om dens skærm ikke er den mest attraktive i verden, så er den god nok til fuld HD. Til gengæld må man sige, in dens tastatur og trackpad naked virker som de skal. This update was made in 16 seconds, some Acer users. </p>
<p> <strong> Read more </strong> Acer Chromebook 14 </p>
<ul>
<li> Name: Dette produkt er p.t. kun på markedet i Storbritannien og USA, men et godt alternativ herhjemme kunne være Samsung Chromebook Pro. </li>
</ul>
<p class= Satellite Click Mini

HP Pavilion 15

CPU: AMD A9 dual-core APU – Intel Core i7 | Grafik: AMD Radeon R5 – Nvidia GTX 1050 | RAM: 6GB – 16GB | Skærm: 15.6 tommer HD (1,366 x 768) – FHD (1,920 x 1,080); touch valgfri | Lagringsplads: SSD of 512 GB – HDD of 1TB

Tynd og let

Options of mange

Keyboard of Dårligt

Der er ingen grund til at skjule det; dette er den bærbare computer til den fattige studerende. Og så længe, ​​at man har det i baghovedet, så bliver man ikke skuffet on HP Pavillon 15. Den har alle de nødvendige kræfter at nå igennem et semester – til en rimelig pris – og så kan man jo i mellemtiden spare lidt op til at afvikle den store studiegæld.

Back to the start Following HP Pavilion 15

 X551MAV

Dell Inspiron 11 3000

Get more information about billing

CPU: Intel Celeron N3060 | Grafik: Intel HD Graphics | RAM: 2GB | Skærm: 11.6 tommer HD (1366 x 768) refleksfri LED-bagbelysning | Lagringsplads: 32GB eMMC

Mange farvevalg

Wi-Fi AC

Kun næsten HD skærm

For de, der foretrækker in farverig, billig bærbar, er Dell Inspiron 11 3000 sikkert svaret. Selv om mange brugere sikkert vil mene, at 11.6 tommer skærm er lige i underkanten, så kan man på den anden side argumentere for, at den ikke fylder så meget på det mobile skrivebord. Hertil Kommer, in Computeren også findes i nogle klare og levende farver, som gør, in den næppe bliver forvekslet med andre, når man er ude at rejse.

 Lenovo B40

Lenovo IdeaPad 110s

Enkel og pålidelig bærbar

CPU: Intel Celeron N3160 | Grafik: Intel HD Graphics 400 | RAM: 2GB | Skærm: 11.6 tommer HD (1366 x 768) refleksfri | Lagringsplads: 32GB

Fuld SD card port

Wi-Fi CA

HD HD screen

Lenovo IdeaPad 110s more information about full screen firmwares, men den har til gengæld et af de mest genkendelige design på markedet. Selv om skærmen kun er 11.6 tommer stor og har en opløsning, der knap er bedre end et 15 år gammelt tv-apparat, så kan man da i det mindste glæde sig, in den er refleksfri. Hertil Kommer, in der er det antal porte, de fleste har brug for.

 Flex 10

HP Stream 14

Stor og farverig til små penge

CPU: Intel Celeron N3060 | Grafik: Intel HD Graphics 400 | RAM: 4GB | Skærm: 14 tommer HD (1,366 x 768) SVA BrightView WLED-bagbelysning | Lagringsplads: 32GB eMMC

Større end fleste budgetmuligheder

Free 25GB Dropbox i et år

Kun næsten HD skærm

Med in startpris på under 2,000 crowns HP Stream 14 in order lille bærbar , hvis man kun har brug for in standard internet-computer. Den er endda billigere end in Chromebook-modeller, og så har man stadig fornøjelsen af ​​større skærm samt Windows 10. Hertil kommer, in the design of the memory and in the ergonomics for the design of this model, the model of Billigste Bærbare from HP his møder op med.

 X205TA

Acer Aspire E5-575

CPU: Intel Core i3-6100U | Grafik: Intel HD Graphics 520 | RAM: 4GB – 32GB | Skærm: 15.6 tommer HD (1,366 x 768) | Lagringsplads: 1TB hard drive

Metallisk kant

Intel Core processor

Desktop series HD skærm

Ikke så mobil

Når man tænker på, hvor lidt denne model fra Acer koster, så er det in sand åbenbaring. Det er virkeligt sjældent at møde in Core i3-processor i in budget-maskine, og endnu sjældnere er det at få in 1TB disk smidt oveni, som det er tilfældet med denne veldesignede computer. Så kan man fristes til at tro, at det er gået ud on batterilevetiden, men i så fald tager man fejl, idet man kan efterlade denne Acer tændt i on 12 timer uden, at den er sluttet til en lader.

 • Vil du se flere billige bærbare? Så tjek vores US UK og Australian Guides .

They are video: 7 ting du skal vide, før du køber in bærbar.

Gabe Carey asked about denne artikel.

Leave a Reply