Bedste Ultrabooks i 2018: Anmeldelse af top-tynde og lette laptops

"The Times They are A-Changin," sang Bob Dylan, and de m m oga siges at gøre sig gældende for bærbare computere, som ikke bare bliver tire and lettere, men også hurtigere og hurtigere. Og ikke mindst, så gør dette sig gældende para de bedste af de Ultrabooks, der er at finde på markedet. Med in maksimum tykkelse på to centimeter handler disse maskiner light så meget om mobilitet som performance.

Ultrabook-specifikationen blev sat i verden af ​​Intel for MacBook Air konkurrence på et marked, som Apple havde for sig selv 2011. Nu er der så mange konkurrenter på markedet, in det er lidt mystisk, in Apple ikke har givet den populære maskine in ordentlig opgradering. Måske er det derfor, in så mange Ultrabooks har fået vind i sejlene. Med Windows 10 ombord og modeller fra in række forskellige painters, kommer disse letvægtere med in innovation, vi ikke har set fra Cupertino i lang tid.

Under vores søgen efter den bedste Ultrabook, har vi kigget grundigt på allesammen og efterfølgende skåret listen ned til 10. Du vil finde kendte mærker som HP and Dell, men of senior citizens in Huawei, some of the best days of last week. Vi har kigget på design, ydelse, batterilevetid og værdi for pengene, så du selv kan finde ud af, hvad der vil passe dig bedst i din søgen efter in Ultrabook.

  • Visse links i denne artikel henviser til artikler, der er skrevet på engelsk Vi arbejder løbende på, in flere sider bliver vist på dansk.

1. Dell XPS 13

Indbegrebet af in Ultrabook

CPU: 8. Generation Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 4GB – 16GB | Skærm: 13.3 tom FHD (1,920 x 1,080, non-tactile) – QHD + (3,200 x 1,800, touch screen) | Lagringsplads: 128GB – 1TB SSD

Centreret IR Webcam

Design n. Chamber #

Dyr startpris

Hvid udgave koster ekstra

Med in vægt på discovered 1.21 kilogram in tykkelse på under 0.7 centimeter på det tyndeste sted er denne Dell XPS 13 indégrebet af in Ultrabook. Til gengæld er den ikke den billigste mulighed, især ikke nu, hvor udgaven med Intel Core i3-konfigurationen ikke kan fås mere. Men den er altså et fremragende eksempel på, hvordan in suveræn notebook kan you. The Intel Core i5 og i7 processor of generation 8. The men manufactured a USB type C tripod porte, og muligheden to hook and transport Alpine White, and saw vi simpelthen ikke kan stå for.

Læs hele anmeldelsen: Dell XPS 13

2. Lenovo Yoga 920

Pefekt eksempel på on hybrid bærbar

CPU: 8. Generation Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel UHD Graphics 620 | Display: 13.9 FHD tom (1,920 x 1,080) – UHD (3,840 x 2,160) | Lagringsplads: 256GB – 1TB SSD

Design fint

OK ydelse

Tastatur er irriterende in tablet mode

Larmer under køling

Der fintes få Ultrabooks, der er sà elegant designet som Lenovos Yoga 920. Det er is to-i-én bærbar, som bare er lækker at se på, og i modsætning til de nærmeste konkurrenter, eksempelvis Microsofts Surface Book 2, så er den prismæssigt til at komme i nærheden af. For rimelige penge får man in lækker bærbar i metal-finish flot, der kan vendes til in tablet med ekstra muligheder. Hertil Kommer, in det smukke chassis husher den nyeste 8. Intel processor generation – hvis man skulle være i tvivl om, hvorvidt ydelse er et problem.

Read the full list: Lenovo Yoga 920

3. Razer Blade Stealth

Lad dig ikke narre: dette er mere end in bærbar for gamere

CPU: Intel Core i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 – Intel UHD Graphics 620 | RAM: 16GB | Skærm: 12.5 tommer UHD (3,840 x 2,160) – 13,3 tommer QHD + (3,200 x 1,800) | Lagringsplads: 256GB – 1TB PCIe SSD

Stor, klar skærm

Flot gun-metal udgave

Kort batterilevetid

Ingen 4K skærm

Det er on udbredt misforståelse, in Razer kun laver bærbare beregnet til spil. Selv om firmaet forsøgte at overbevise tvivlerne om dette allerede i 2016, da dencence Blade Stealth, så er det nok først nu, at det lykkes. Den nyeste udgave af Razer Blade Stealth har in 13.3 tommer QHD skærm, og selv om der ikke er mulighed for 4K, så leverer denne Ultrabook kræfter nok til, at det er kompromiset værd.

Back to top hele anmeldelsen: [19659032] Razer Blade Stealth

4. HP Specter x360

Ultrabook Ultrabook in Kaby Lake-ydelse

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 | RAM: 4GB – 16GB | Skærm: 13.3 tommer, FHD (1,920 x 1,080) – UHD (3,840 x 2,160) | Lagringsplads: 256GB – 1TB SSD

Ultra tynd og let

Lang batterilevetid – hurtig opladning

Mangler SD kortlæser

Raised kant

Selv om HP Specter x360 er blandt de første bærbare, der indeholder is 7. Kaby Lake processor generations,
så er der tale om mere end in CPU-opgradering. Selvfølgelig er denne to-i-é Ultrabook hurtigere end sidste års model, men den er også tyndere og lettere – for slet ikke in the story om, in den be bedre ud. Det gælder lige fra det redesignede HP logo til det noget bedre tastatur. Spectrum x360 er værd in holde øje med – også selv om port-udvalget er lidt begrænset.

Læs hele anmeldelsen: HP Specter x360

5. Asus ZenBook 3

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 | RAM: 16GB | Skærm: 12.5 tom FHD (1,920 x 1,080) | Lagringsplads: 512GB SSD

Krystalklar skærm

Let meget mobil

Underlig placering af fingeraftrykslæser

Kun 1 USB-C port

Enhver, der kender til Apples tyndeste og letteste bærbare, burde kaste et blik på denne Asus ZenBook 3 og sammenligne den med den berømte 12 tommer MacBook. Lighederne er store, men kigger man på specifikationerne, så er der tydelig forskel. ZenBook 3 kommer med valget mellem in Intel Core i5 processor eller i7 (U-serien), og i betragtning af, at den kun er 1.27 cm tyk og vejer blot et kilo, så har den en vild ydelse. Port-udvalget er sparsomt, men det kan man godt se bort fra.

Læs hele anmeldelsen: Asus ZenBook 3

  Best Ultrabooks

6. Asus ZenBook UX310

Glimrende Ultrabook at a lower price

CPU: Intel Core i3 – Core i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 | RAM: 4GB – 16GB | Skærm: 13.3 tommer, FHD (1,920 x 1,080) – QHD + (3,200 x 1,800) | Lagringsplads: 500GB – 1TB HDD; 500GB – 1TB SSD

Ufattelig tynd og let

Klar antirefleks skærm

Svag grafik

Dårlige højttalere

Det er som nævnt ingen hemmelighed, at Apple på det seneste har forsømt deres Macbook Air, men i mange tilfælde kan is Ultrabook være lige så god – om ikke bedre. For more information about the Asus ZenBook UX310, see a full preview of the ZenBook UX305. Med in 7. Generation Intel Kaby Lake-processor, 178 degrees Roterende QHD + skærm, USB-C port and gennemført aluminum-chassis, er denne bærbar and bud in their environment in MacBook Airs trone.

Læs hele anmeldelsen: Asus ZenBook UX310

  best ultrabook

7. Microsoft Surface Laptop

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 – Iris Plus Graphics 640 | RAM: 4GB – 16GB | Skærm: 13.5-inch screen, 2,256 x 1,504 PixelSense | Lagringsplads: 128GB – 512GB SSD

Design by Lækkert

Building reference

Configuration Windows 10 S

Ingen USB-C

Touch screen, surface of disk and surface Book , det er in fuldblods traditionally bærbar computer (om end den har touch screen), som Microsoft har designet. Tastaturet er dekoreret med importaret italiensk Alcantara-materiale, den har in lækker 13.5 tommer, 3: 2 PixelSense skærm, så der er inergen to betvivle maskinens værdi, og graver man endnu dybere, finder man in notebook, der er mere kompetent end Apples noget Dyrere 12 MacBook tommer.

Læs hele anmeldelsen: Microsoft Surface Laptop

8. Acer Swift 7

CPU: Intel Core i5-7Y54 | Grafik: Intel HD Graphics 615 | RAM: 8GB | Skærm: 13.3 tommer FHD 1.920 x 1.080 | Lagringsplads: 256GB SATA SSD

Flot design

God kvalitet

Middelmådig batterilevetid

Ikke bagbelyst tastatur

Det erk nok ikke in overraskelse, at greenns tyndeste bærbare computer mangler et par porte, men nogle ville nok også hævde, at man ikke kan bortdømme denne Acer Swift 7, bare fordi den kun stiller op med USB-C porte. Især ikke, når den nu ser så hamrende godt ud. I hjertet af maskinen er in Core i5 processor fra Intels 7. Y-series generations (tidligere Core M), så der er ikke tale om in kraftkarl. Selv om den skuffer på batterilevetid, så lever Acer Swift 7 videre i god form.

Læs hele anmeldelsen: Acer Swift 7

9. Huawei MateBook X

Compatible with MacBook Pro

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 620 | RAM: 4GB – 8GB | Skærm: 13 tommer, 2,160 x 1,440 | Lagringsplads: 256GB – 512GB

Design by Fantastisk

God lyd

Dyr

Begrænsede netværksmuligheder

Med and udseende og in pris, der matcher on MacBook 12 tommer, er det lidt overraskende at finde ud af, in denne MateBook X merit in pro-version, når det handler om ydelse. Den kommer med fuldblods U-series Intel Core i processorer, så der er bestemt tale om in kineser, som er simple end blot in kopi. Den er to produce in Huawei, der er verdens tredjestørste producent af smartphones, og med denne MateBook X håber de på en gegen denne succes på det bærbare område.

Read more … Huawei MateBook X

  • Bemærk: Denne model er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig i USA. Mens du venter, kan du kigge på en fint alternativ i form af HP Specter .

  Best Ultrabooks

10. HP Specter

Fremtidssikret supermodel

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafik: Intel HD Graphics 520 | RAM: 8GB | Skærm: 13.3 tommer FHD (1,920 x 1,080) IPS UWVA WLED | Lagringsplads: 256GB – 512GB SSD

Lækker lir

Fleksibelt tastatur

Dårlig batterilevetid

Blød trackpad

Sometimes, in det ikke er nok, in HP Specter har et udseende som in supermodel, så har den også flere kræfter end den nyeste MacBook – yg til en lavere pris. Det er svært at finde in bærbar, der er tyndere, og med muligheden for Intel Core i7-konfiguration med tre USB-C porte, så er der tale om in særdeles kapabel og fremtidssikret maskine. Det eneste problem er, in den brænder batteri af med en foruroligende hastighed.

Publication date: HP Specter

Denne video med syv ting du bør overveje, før du køber en bærbar.

Gabe Carey made a special offer for a new work