Apples iOS 11.4 beta lover flerrums audio til HomePod med AirPlay 2

In af de største mangler ved HomePod er muligheden for at forbinde trådløst til andre HomePods. Især fordi det var et af de vigtigste salgspunkter for højttaleren, både da den blev lanceret, og når man læser på HomePod-hjemmesiden.

I do not know what it's going to be, in funktionen kunne være på vej, i hvert fald hvis man kan gå ud fra beta-versionen on iOS 11.4.

Apple has saved the files of the beta version of iOS or of TVOS, some operating systems for mobile devices and others for TV-enheder. Og inkluderet i disse beta-udgaver, finder man grundlaget for flerrums audio and audio at HomePods der bruger AirPlay 2.

Ikke helt fremme endnu

Når vi nøjes med at sige grundlaget, så er det fordi funktionen på ingen måde er fuldt gennemført. Faktisk fungerer flerrums audio on Apple TV og ikke on HomePod – heller ikke med beta-systemet.

Ifølge Cnet er der mulighed for in vælge en funktion, kaldet "Create audio pair", men når man prøver in vælge den, får man in advarsel, der fortæller in man skal opdatere without software, hvilket så ikke kan lade sig gøre.

Da AirPlay 2 tidligere har været inkluderet i in offentlig beta, er det meget tænkeligt, at de der går og venter på denne funktion, kommer til at vente in tid endnu, især hvis de har planer om at bruge den sammen med HomePod .

I mean interesting details, questions and answers, to be useful in TVOS deler visse funktioner med Home-app & in, så man ideelt set vil være I stand on the Apple TV up to Scenes med HomeKit . [19659009]

Leave a Comment

Scroll to Top