De bästa VR-spelen 2018: de 29 bästa VR-spelen för PC, konsol och mobil

From bästa spelen inom virtuell verklighet (VR) to blir bara bättre och bättre. För två år sedan kändes framtiden inom VR tvivelaktig, men utvecklarna har fortsatt att pumpa ut nya VR-spel som får oss att tappa andan gång på gång. Med lägre priser on Oculus Rift, HTC Vive or PlayStation VR (artiklar på engelska), det dessutom enklare nägonsin att bege dig till nya virtuella världar.

Vi väntar fortfarande på att Triple-A-utvecklare verkligen ska lägga ned sig på in VR-titel som byggs upp från grunden, men det finns ingen brist på mindre utvecklare som redan gör fantastiska spel för VR. Några större företag börjar åtminstone rikta without uppmärksamhet mot VR, genom att porter över populära titlar som Skyrim.

Eftersom marknaden för VR växer allt snabbare, kan du förvänta caving at se nya titlar ersätta from gamla som de bästa VR-spelen på marknaden. It will be till till till till till the end of the artikeln, för att se vart de hamnar bland våra favoriter. For more information about VR-spelen in 2018. Alla är definitivt värda in titt om du har ett headset, varav vissa är värda att gå ut och köpa allt du behöver för att få en ultimat upplevelse.

[Uppdatering: Vi har uppdaterat vår lista över de bästa VR-spelen med några nya titlar. Robo Recall är en utmärkt VR-upplevelse från tillverkarna av Borderlands. End Space är ett luftstridsspel för Samsung Gear VR. Sprint Vector är ett måste för alla Mario Kart-fans. Echo Arena är en ny sport gjord för VR. Skyrim behöver knappast någon introduktion. Vi har dessutom uppdaterat detaljerna på spel som gjorts tillgängliga på fler plattformar.]

Oavsett om du är känslig för illamående i VR eller inte, finns det något för alla. Det är dags att greppa tag i ditt VR-headset och göra dig redo to obtain the mark of VR-spelen på marknaden.

Kolla in videon nedanför för att se det senaste inom VR-teknologin!

Joe Osborne har Gabe Carey har också bidragit to denna artikel.

Leave a Reply