Sony Xperia XZ2 Premium har tillkännagivits och inkluderar både en UHD (4K) HDR-skärm och en

Sony reported its opinion on the news in Xperia XZ2. It offered an overview of the memory games for the generation of smartphones with touch screen UHD-skärm (också kallat 4K) and on the phones for the user interface of baksidan.

Modelen är uppföljaren up to Xperia XZ Premium och Sony menar att den har "in av de mest anmärkningsvärda kamerorna som någonsin tillverkats för smarttelefoner".

Det här är på grund av dubbla kamerorna på telefonens baksida (19MP färgskala och 12MP svartvit). Xperia XZ2 Premium har "världens högsta ISO-tal för videoinspelning med smarttelefon" (12 800). Det här betyder att prestanddan under dåliga ljusförhållanden är helt ypperlig.

Man får dessutom in ultrakänslig ISO 51200 for a stillbilder. Även om detta inte är ett lika högt ISO-tal som hos Huawei P20 Pro, med dess 102400, betyder det åndå att XZ2 Premium edge klara att ta helt okej bilder, även om det är dunkel belysning.

Xperia XZ2 Premium has 5.8 tums UHD (2160 x 3840) HDR-skärm, Snapdragon 845-processor, 6GB RAM, 64GB lagringsutrymme (more möjligheter for microSD-kort), 13MP frontkamera and more battery for 3540 mAh, samt trådlös laddning.

Mobilen är också IP65 / 68-certifierad, det vill säga att den är både damm- och vattentålig, kör mjukvaran Android 8 Oreo, har fingeravtrycksläsare på baksidan och presenters i färgerna "Chrome Black" (svart) and "Chrome Silver" (silver-grå). Den kommer ut någon gång under sommaren över hela världen (förutom Storbritannien och Mellanöstern).

Håll utkik efter vår djupgående recension of Sony Xperia XZ2 Premium när vi testar mobilen någon gång de närmaste veckorna och få reda på om kameran och skärmen lever upp up to dina förväntningar.

Leave a Reply