Samsung Chromebook Pro har nu baggrundsbelyst tastatur

Samsung har lanceret in ny af version without Chromebook Pro bærbare computer i USA med in vigtig tilføjelse et baggrundsbelyst tastatur.

Det var et kritikpunkt hos mange, og noget vi undrede os over i vores anmeldelse, in Samsung havde lanceret in premium Chromebook uden baggrundsbelysning i tastaturet.

Det er selvfølgelig en nyttig funktion til at hjælpe med at se, hvad man foretager sig, når man arbejder om aftenen eller om natten eller i et svagt oplyst rum.

Chromebook Pro beholder of samme specifikationerne, lidt skuffende: Du får stadig in Core m3-processor plus 4 GB systemhukommelse og 32 GB lagringsplads så den eneste ændring er tastaturet.

Hvad med prisen?

Prisen forbliver den samme som for den ikke-baggrundsbelyste version, som stadig er tilgængelig for ca. 3,650 kr., Og denne nye model cast for more than EE. UU Lightweight nu

Vi roste Chromebook Pro i vores anmeldelse i november på grund af den fantastiske 12,3 "-skærm med opløsning på 2,400 x 1,600 pixels, og det overordnede design bortset fra tastaturet, som udover manglende baggrundsbelysning også føltes lidt småt.

Description in Samsung ikke gjort noget ved størrelsen, men vi kan altid håbe andderligere udvikling in denne front, når det gælder efterfølgeren.

Via Ubergizmo

Leave a Comment

Scroll to Top