OnePlus 5T myytiin loppuun myös Euroopassa – OnePlus 6:n julkistus on todennäköisesti erittäin lähellä

OnePlus 6: sta in liikkunut viime aikoina niin paljon huhuja, että puhelimen julkistus in varmasti aivan nurkan takana. Aavistuksemme vahvistuivat entisestään, kun OnePlus paljasti tällä viikolla, että OnePlus 5T on myyty loppuun valmistajan eurooppalaisessa verkkokaupassa.

Tieto oli odotettavissa, sillä valmistaja ilmoitti jo muutama viikko sitten puhelinten loppuneen OnePlussan amerikkalaisesta verkkokaupasta. OnePlus 5T: n löytäminen voikin olla tällä hetkellä melko haastavaa.

Puhelimia on saatavilla vielä joistakin verkkokaupoista, mutta emme suosittele enää tilaamaan 5T: tä, sillä OnePlus 6 julkaistaan ​​varmasti todella pian. Julkaisua hoputtaa se, että valmistaja haluaa varmasti päästä myymään jälleen puhelimia tyhjien varastojen sijaan.

Etuajassa

OnePlus kertoi samaisessa tiedotteessaan, että yhtiö on edellä aikatauluaan OnePlus 6: n kehittämisessä. Tama lausahdus viittaisi siihen, ettei Puhelin ole Not rated aivan Valmis, joten joudumme todennäköisesti odottamaan sitä Not rated hetken.

Nykyisten huhujen mukaan julkaisu olisi mahdollisesti Not rated huhtikuun Aikana, joten uusi Puhelin saattaa olla Täällä jo parin viikon sisällä.

Julkisuuteen in vuotanut jo pitkä liuta tietoja uutuudesta. OnePlus 6: ssa tullaan näkemään Snapdragon 845 -suoritin, 8 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua tallennustilaa, näytön lovi (notch) ja kuulokeliitäntä. Ominaisuuksiensa puolesta is sopii siis täydellisesti tämän vuoden lippulaivamallien joukkoon.

Nyt kun 5T in myyty loppuun jo sekä Yhdysvalloista etto Euroopassa, saamme varmasti kuulla OnePlus 6: n loput ominaisuudet pikemmin kuin arvaammekaan.

Leave a Reply