Ny oppdatering til Warcraft 3 lar deg spille i widescreen

Den 16 år gamle klassikeren Warcraft 3 har nettopp fått in ny oppdatering, og ifølge PC Gamer bringer den med seg in drastisk visuell forbedring – spillet har nemlig fått støtte for widescreen-skjermer.

Du kunne tidligere tvinge spillet til å vises i 16: 9, the men turned out to be bare in strukket utgave av det opprinnelige 4: 3-bildet. Nå får du derimot et ekte widescreen-bilde som er skarpt og uforvrengt, og det gjør også at du kan se mye mer av slagmarken på en gang.

Blizzard takes a look at the end of a session to "pass the time" to "brede skjermer", og menyene blir omgitt av sorte søyler mens spillgrensesnittet er utvidet på hver side.

I tillegg er lobbiene utvidet med støtte for 24 spiller, og spillet har også fått 12 nye lagfarger.

Konkurransespilling

Den samme oppdateringen resetter også spillerrangeringer, mens automatiske turneringer skal starte neste uke. På lasset kommer det ellers in rekke balansejusteringer for spillets helter, og in rekke mindre feilrettelser.

Det er også interessant in Blizzard opplyser om in dette er den siste versjonen in av spillet som vil has støtte for Windows XP, noe som antyder at det vil komme flere oppdateringer i fremtiden.

Du finner den komplette endringsloggen for den nye oppdateringen until Warcraft 3 she.

Liker du Blizzards klassiske strategispill, kan vi minne om in selskapet i fjor slapp klassikeren Starcraft free på nedlastingstjenesten Battle.net sammen med første del av oppfølgeren Starcraft 2.

Leave a Comment

Scroll to Top