De 10 bedste spejlløse kameraer i 2018

Spejlløse kameraer holder fast shop supplier and D-SLR kameraernes udskiftelige objektiver, men skrotter spejlmekanismen for at lave et kamera, der er mindre i størrelse og vægt og enklere i betjening.

Spejlløse kameraer går også under betegnelsen kompakte systemkameraer eller CSC, og aldrig har så mange at vælge imellem. Of spænder fra begynder-modeller med enkel betjening til sophistikerede full-frame monstere, der kan konkurrere med of bedste spejlreflekskameraer.

Er et spejlløst kameras da så bedre end et D-SLR? Der er både for og imod, når det gælder begge typer, så hvis du gerne vil vide mère, så læs denne artikel: Spejlløse vs D-SLR: 10 afgørende forskelle eller videoen nedenfor.

  • Visse links i denne artikler henviser til artikler, der er skrevet på engelsk. I saw arbejder løbende på, in flere sider bliver vist på dansk.

Nogle spejlløse kameraer har en kompakt rektangulær krop, som er opbygget ligesom et D-SLR med pentaprisme ovenpå, men her har de en elektronisk viewfinder i modsætning til den optiske søger, man får i et D-SLR.

Vær også opmærksom på, at of billigste spejlløse kameraer slet ikke er udstyret med on viewfinder, men of the camera photo and the camera of the camera, the camera of the phone and the tablet on the phone intelligent.
(Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken slags kamera der passer til dine behov, så læs vores simple guide: Hvilket kamera skal jeg købe?)

Der findes ikke to fuldstændigt ens fotografer, og det er altid lidt forskelligt, hvad vi hver iser er ude efter, så vi har bedømt de 10 bedste spejlløse, der er på markedet lige nu, ikke blot på grundlag af deres specifikationer, funktionalitet og ydevne, men også ud fra størrelse, enkelthed og hvad, man får for pengene. [19659008] 1. Sony Alpha A7R III

Sony megapixel monster forbedret ydeevne med

Sensor size: Full-frame | Opløsning: 42.2MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch kipbar touch screen, 1,440,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagelse: 10 fps | Video: 4K | Brugerniveau: Prpf

10 fps ved 42.2MP

Hurtig autofokusering

Touch screen adjustment betjening

Batteritid kunne være bedre

Med Alpha A7R III har Sony tager et af vore foretrukne spejlløse kameraer og forbedret dets ydeevne, så det er blevet and af de mest komplette og alsidige kameraer, der fås i dag. Med in fremragende sensor 42.2 full-frame, der understøttes af and avanret AF-system og 10fps burst optagelse behøver man ikke længere give køb på anddeevne for at få en højere opløsning eller omvendt. Dette er et kamera, der hører light godt hjemme på in klippetop som i et atelier eller på sidelinjen til in fodboldkamp.

Læs vores dybtgående Sony Alpha A7R III anmeldelse

And fantastisk kamera, der er perfekt til fotoentusiaster

sensor: APS-C | Opløsning: 24.3MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0 inch kipbart screen, 1,040,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagelse: 8fps | Video: 4K | Brugerniveau: Prof

Godt at holde på

Hurtigt autofokus

Touch screen Ingen

Ellers ikke noget

The opfunication of Fujifilm af X-T1 be måske ikke meget anderledes ud ve første øjekast, men der er sket nogle store forbedringer, og den største af dem er nok dets autofokuseringssystem. Det er et stort spring fremad sammenlignet med det, der er i X-T1; autofokusering af objekter, der bevæger sig, er nu meget me mère præcis og hurtig, ligesom omfanget af raffinementer og individuel brugertilpasning også er imponerende. Læg dertil in 8 fps shooting burst, et smart dobbelthængslet display, klar EVF, Fuji & # 39; s glimrende 24.3MP X Trans III CMOS sensor og masser af funktionalitet på kamerahuset, som alt sammen fremstår i in lækker indpakning, og du står tilbage med et fremragende kamera.

Læs vores dybtgående Fujifilm X-T2 anmeldelse

Sony Alpha 7R II

3. Sony Alpha A9

Canon and Nikon kamp til stregen

Sensor size: Full-frame | Opløsning: 24.2MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch kipbar touch screen, 1,440,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagelseshastighed: 20 fps | Video: 4K | Brugerniveau: Prof

Rasende hurtig ydeevne og nbsp;

Særdeles effektiv AF

Touch screen screen betjening

Card slots Har ikke XQD

The man got off in blive imponeret af Alpha A9. Det autofokussystem, Sony harvelsignet sit flagskib med, er ikke bare utroligt hurtigt, dets tracking skal ses, før man tror det. Kombinér det med in utrolig hurtig 20 fps firing burst og in stor og klar elektronisk viewfinder, der ikke g orr, når du optager, og du har et kamera, der kan måle sig med de bedste, som Canon og Nikon har at by på , når det gælder shooting action.

Læs vores dybtgående Sony Alpha A9 anmeldelse

1523736442 215 de 10 bedste spejllse kameraer i 2018

4. Panasonic Lumix G9

Lumix GH5 – målrettet fotografer

Sensor size: Micro Four Thirds | opløsning: 20.3MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0 inch kipbart screen, 1,040,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastighed: 60 fps | Video: 4K | Brugerniveau: Semi-prof / prof

6.5-stop billedstabilisering

Optional shot at 60fps burst

ISO spektrum kunne være større

Batteri-niveau ikke angivet i procent

For et kamera, der er mälrettet til fotoentusiaster og semi-professionelle photografer, har Lumix G9 bestemt en konkurrencedygtig pris; man for rigtigt meget kamera for
pengene. Nogle vil måske betragte den mindre Micro Four Thirds sensor som lidt af et kompromis, men resulttet er et kompakt og godt afbalanceret system, og vi var grundigt imponerede, da vi parrede G9 med 200mm f / 2.8 telephoto prime. Læg dertil 60fps optagelse, godt at holde på og et væld af avanrede funktioner, and Lumix G9 er et fremragende spejlløst kamera. For ikke en sige Panasonic & # 39; s bedste spejlløse kamera til data.

Læs vores dybtgående Panasonic Lumix G9 anmeldelse

Olympus E-M10 II

5. Olympus OM-D E-M10 Mark III

E-M10 Mark III er and lille kraftværk af et kamera

Sensor size: Micro Four Thirds | Opløsning: 16.1MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch kipbar screen, 1,037,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastighed: 8.6fps | Video: 4K | Brugerniveau: Begynder / semi-prof

Kompakt størrelse, også objektiverne

Fremragende finder

Final sensor Finre andre

Fokus tracking kunne være bedre

OM-D E-M10 Mark III er måske ikke et stort spring fremad i forhold til forgængeren Mark II, gives mange af dets specifikationer er de samme. Men Olympus har justeret og forfinet in af vore favoritter blandt spejlløse kameraer og gjort det til et endnu simple fristende tilbud til såvel begyndere som fotoentusiaster. Nogle vil kritisere det mindre Micro-Thirds-sensor-format (approximately, Halvt så stort som APS-C), effective men in the list of most important tasks, and det betyder, in objektiverne er så kompakte og lette som kameraet selv. Udstyret med et 5-axis billedstabiliseringssystem, in ordentlig elektronisk viewfinder, in imposonerende 8.6fps burst optagehastighed og 4K video, er dette kamera ikke et stykke legetøj, men et ganske kraftfuldt kamera.

Læs vores dybtgående Olympus OM-D E-M10 Mark III anmeldelse

Fuji X-t10

6. Fujifilm X-T20

All rights of use X-T2 up to overkommelig pris

Sensor size: APS-C | opløsning: 24.3MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch kipbar touchscreen, 1,040,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastighed: 8 fps | Video: 4K | Brugerniveau: Begynder / semi-prof

Fortinligt bygget og designet

Details and comparison

Touch screen configuration betjening

EVF forstørrelse

Hvis du synes X-T2, som topper vores liste, ser godt ud, men ikke har lyst til at spendere helt så mange gysser, så har Fuji svaret form a af X-T20, som formår at inkorporere mange af de vigtige funktioner at X-T2 inklusiv den excellente 23.3MP sensor og and AF system of avanceret, men i et mere kompakt og mindre kostbart kamera. X-T20 offers information storage metrology, billing tracking data, helps customers to behave in a more appropriate and easier way than it is, and I like it more than I imagine in the photo. Mange fotograferer vil med sikkerhed has evasioned for dette kamera. Og hvis du synes godt om X-T20, men gerne vil have noget, der er lidt mere kompakt, så tag et kig på X-E3. Det er udstyret med så godt som de samme specifikationer, men har et mere kompakt design.

Læs vores dybtgående Fujifilm X-T20 anmeldelse

1523736442 782 de 10 bedste spejllse kameraer i 2018

7. Panasonic Lumix G80 / G85

Stor funktionalitet klemt ind i in lille krop

Sensor size: Micro Four Third | Opløsning: 16MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch screen, 1,040,000 pixels | Maximal kontinuerlig optagehastighed: 9 fps | Maximum video resolution: 4K | Brugerniveau: Begynder / semi-prof

Excellent EVF og touch screen

Rigtig god 4K video

Kun 16MP opløsning

Brugerfladen kunne være bedre

Selv om det ikke er helt perfekt, gør G80 & # 39; s funktioner og ydeevne det til at mest uimodståelige tilbud inden for mellemklassen af ​​spejlløse kameraer. Dets autofokus er rigtig godt, uanset om the bruger det til objekter, der står stille eller bevæger sig, og databearbejdningen er hurtig, samtidig med en dets billedstabiliseringssystem er meget effektivt, hvad enten du optager stills eller video. Billedkvaliteten er genrelt god, og fjernelsen af ​​dets low-pass filter har genrelt været en forbedring, og dette er matchet af en høj 4K videoclip med masser af videorelaterede valgmuligheder. Sammen med in stærk EVF og LCD kombination, masser af muligheder for individual brugertilpasning og et stort udvalg af kompatible objektiver er G80 et knaldgodt kamera i flere henseender.

Læs vores dybtgående Panasonic Lumix G80 / G85 anmeldelse [19659075] 8. Panasonic Lumix GH5

Udvisker grænserne mellem video og stills

Sensor size: Micro Four Third | Opløsning: 20.3MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.2 inch screen, 1,04
0,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastighed: 12 fps | Maximum video resolution: 4K | Brugerniveau: Semi-prof / prof

Fortrinlige video specifikationer

Stor og klar viewer

ISO spektrum kunne være større

Biltkvaliteten ikke klassens bedste

Lumix GH5 er den seneste i rækken af ​​Panasonic & # 39; s GH series af spejlløse kameraer, der gennem årene har skabt without egen niche blandt videofotografer takket være bredden i deres videooptagelsesfunktioner. Det er heh sikkert et af de bedste 4K kameraer på markedet, hvis ikke det bedste, inden man begynder in overveje et decidret professionelt videokamera, og så har det desuden et godt udvalg af funktioner up to still-fotografen.

Læs vores dybtgående Panasonic Lumix GH5 anmeldelse

Sony A6300

9. Sony Alpha A6500

Glem alle bekymringer om langsom fokusering med denne lille perle

Sensor size: APS-C | Opløsning: 24.2MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch kipbar touch screen, 921,600 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastig: 11 fps | Video: 4K | Brugerniveau: Semi-prof / prof

Meget kompetent autofokuseringssystem

Excellent viewer of elektronisk

Earphone port Ingen

Vipbar screen of fleksibel end of loop

Du behøver ikke at gå til full- the frame for drage nytte af Sony fantastiske kamera-teknologi, og denne APS-C model er and godt valg for fotoentusiaster, der gerne vil have et alternativ til et stort, tungt D-SLR. In af udfordringerne to produce a systemkameraer har været at gøre deres autofokuseringssystem lige så godt som dem, der sidder i et D-SLR. Alpha A6500 kommer meget tæt på, især i klart dagslys; det er i stand up til at følge objekter, der bevæger sig, og mens de nærmer eller fjerner sig fra kameraet. Det har også in excellent viewer elektronisk, som gør det let at se, hvornår motivet står skarpt og er korrekt eksponeret. Billedkvaliteten er meget høj, og der er in indbygget Wi-Fi og NFC synkronisering, som gør det muligt in dele images via smartphone tilsluttet.

Read more Sony Alpha A6500 anmeldelse

Pen

10. Olympus Pen-F

Glat retro-stil kombineret med et væld af kreative funktioner

Sensor size: Micro Four Thirds | Opløsning: 20MP | Viewfinder: EVF | Monitor: 3.0-inch touch screen fleksibelt, 1,037,000 pixels | Maksimal kontinuerlig optagehastighed: 10 fps | Video: 1080p | Brugerniveau: Semi-prof / prof

Elektronisk viewfinder af høj kvalitet

Konstruktion og funktionalitet i top

Dyrt

Små knapper

Mens designate of the original film Pen-F filmkamera fra 1960 erne, så er det også dér, lighederne holder op på dette nutidens Pen-F, der erudretret med Senneste 20MP Micro Four Thirds sensor from Olympus. I modsætning til tidligere Pen modeller, vi har set, hvor billedkompositionen udelukkende er overladt til skærmen bagpå (med mindre man er villig til investere i en ekstra elektronisk viewfinder), så er der i Pen-F indbygget in OLED EVF med in opløsning på 2.36 m pixels. Det har også et improve 5-axis billedstabiliseringssystem for modvirke kamerarystelser, og mens and Olympus systemkamera aldrig ville være komplet uden and vist udvalg af art filters, så har Pen-F hele 28 at vælge imellem. Desuden byder det på masser af individuel brugertilpasning og et væld af smarte funktioner samt indbygget Wi-Fi synkronisering.

Læs vores dybtgående Olympus Pen-F anmeldelse

Leave a Comment

Scroll to Top