De 10 bedste 4K-tv i 2018

Den bedste 4K-købsguide: Velkommen til TechRadars listen to bedste 4K-tv, du kan købe i 2018 – uanset budget.

Det er ikke længere in eksklusiv teknologi, forbeholdt de få, som det var for få å siden, 4K-opløsningen (også kaldet Ultra HD) er eksploderet og er kommet for at blive.

Køber du et tv i disse dage, er det med stor sandsynlighed et 4K, hvilket betyder, at det har fire gange højere opløsning end de traditionelle HD-skærme.

Heldigvis er der er meget indhold at vælge mellem, når det kommer til den nye standard. Netflix og Amazon tilbyder begge 4K-streaming, ultra HD-blue-rays er blevet mere almindeligt, og selv inden for games, er man begyndt in hoppe med in 4K-toget med Xbox One X.

in producre et godt 4K -tv handler ikke kun om antallet af pixels in skærmen, det handler især om kvaliteten afxeles. Derudover er der endnu nyere teknologier i vente, f.eks. High Dynamic Range or Wide Color Gamut, some lovers of drawings and models to date.

Skal du ud og købe et nyt tv, kan det godt føles in smule forvirrende till en start, men bare rolig. I saw hjælper dig med in finde det bedste 4K-tv på markedet.

Vi har i årenes løb bedømt flere hundrede tv. Med vores professionelle baggrund og vide har vi lavet en liste over de bedste 4K-tv. I saw opdaterer jævnligt listen to med from bedste og nyeste, så hvis du ser, to vi flytter lidt rundt på indholdet hele his på siden, skal du ikke blive forvirret.

  • Visse links i denne artikler henviser til artikler, der er skrevet på engelsk. I saw arbejder løbende på, in flere sider bliver vist på dansk.

Herover video for introduction up to 4K.

1. LG OLEDE7 series

OLED er ikke færdige med in blive endnu bedre

55 tommer: | 65 tommer:

Smuk billedkvalitet

Slank OLED

Mindre billedlydsproblem

LCD TV stadig overordnet mest klart

Takket være det slanke udseende har OLED-fjernsyn and helt fantastisk look, men LG "billede i glas" -design be særligt godt ud.

Naturligvis har E7 ikke helt samme forførende look, som LG & # 39; s flagskib fra dette år, det vanvittigt dyre OLED W7, men ærlig talt, E7 tilbyder lignende kvalitet til in lavere pris. Det be stadig helt fantastisk ud, det har stadig Dolby Atmos, og selvom det ikke kan prale af at være lige så tyndt som W7, er det ikke langt fra.

Leder du efter et fjernsyn med næsten alle de samme førsteklasses funktioner, som OLED-series tilbyder, men Uden at du behøver optage lån i huset, er E7 OLED and eftertragtet og godt supplement til alle hjemmebiografer.

Read more …: LG OLED E7

  Best 4K TV

2. Samsung Q9F QLED

Fænomenalt lyse paneler gør in stor forskel for HDR-indhold

65 tommer:

Fantastisk farveskala

Meget klar skærm

HDR-farvebånd (band) kan forekomme

Modlys kan være et problem

Samsung var de første, der introdurede in HDR-kompatibel skærm tilbage i 2015, by har ikke hvilet på laurbærrene siden.

Det er Samsung s nyeste flagskib, Q9F, et perfekt eksempel på. Of har opgraderet skærmens lysstyrke til 1500 nits, det er 50% højere end det niveau, der kræves for UHD Premium (på engelsk) certifikat, og det mest klare tv, vi nogensinde har testet.

Udover at være et imponerende lydstærkt tv, så har lysstyrken en reel indvirkning på billedkvaliteten. The details of the message list can be sent to the post office, the post office and the travel agency.

Selv ikke-HDR-indhold be fantastisk ud, takket vee Samsungs SDR-opgraderingsteknologi. Intet tv er perfekt, og Q9F kan til tider få modlys omkring objekter. Derudover forårsager nolt indstillinger farvestreger med HDR, detailed menu, dette tv er stadig det bedste i 2018.

Read more Samsung Q9F

  Best 4K TV

3. Sony Bravia XE90 series

Fantastisk elegant og fantastiske detaljer

49 tommer: | 55 tommer: | 65 tommer: | 75 tommer:

Virkelighedstro

Exceptionel kontrast

HDR er ikke det mest klare

Top bonus evaluation sheets

Selvom LCD-skærme endnu ikke har nået de samme "sort" – niveauer som konkurrentens OLED LG E7 ovenfor, kommer Sony XE90s HDR-ydeevne meget tæt på.

Det opnås med seriens direkte LED-modlys, hvilket betyder, in den opnår in kvalitet af lysstyrke, som kantlyse skærme ellers normalt dumper på. [19659003] Hertil kommer de fantastiske detaljer og en virkelighedstro gengivelse, så er du på jagt efter et tv, hvor pris og ydeevne går hånd i hånd, bør du tage et kig på dette. For example, in Androids tv-grænseflade kan opleves in smule besværlig, og in fjernbetjeningen fremstår "billig".

Læs hele anmeldelsen her: Sony XE90

  Best 4K TV

4. Sony BRAVIA A1E OLED

Sonys nye flagskibs-tv fra 2017 er helt utroligt

65 tommer:

Smuk billedkvalitet

Innov
ativ og fantastisk lyd

Ikke så skarpt

Android-tv føles tungt [19659003] På mange områder er L55A1 and A1 OLED-serien et sikkert hit hos flertallet. Deres "kun billede": design your own realism, og det lykkes in og samme tid at være sophistikeret og praktisk. Skærmen leverer et langt mere kraftfuldt og effektivt lydsystem, end vi troede muligt.

Of virkelige stjerner her flotte A1, detaljerede, kontrastrige og farverige images. Det beviser, hvad vi længe har tænkt: at flere mærker med OLED-teknologi kun føre til gode ting.

Read more times it: Sony A1E OLED

  Best 4K TV [19659060] 5. Panasonic DX902 Series </h3>
<div class=

Helt ny LCD screen processor and internal scanner

58 tommer: | 65 tommer:

Lyse, kontrastrige billeder

Smart og effektiv nedtonet teknologi.

Tung fornemmelse

Visse uklare bevægelser

Panasonic var så fast besluttet på at gennemføre in dynamisk series af billedkvalitet i deres flagskib "4K TV Series 2016", in selskabet introducerede in helt ny "honeycomb" LCD-panelteknologi.

Det betyder, in der distributør mellem forskellige "zoner" af lnterder, belyst af deres eget baggrundsbelyssystemsystem for skere ned på of almindelige LCD-problemer med modlys omkring lyse HDR-objekter, and the man introduced and modified the filter division for in undgå, in lyset "deles" mellem forskellige LED-zoner.

Selvom dette ikke løser alle problemerne, er det muligt at levere images i god HDR-kvalitet. Dog ener Samsungs KS9500-tv sig bedst til dette formål på grund af in kombinationen af ​​dynamik, detajler og absolut syn. DX902 er on tusind kroner billigere end Samsung-rivalen.

Date of the last version: Panasonic DX902

  Best 4K TV

6. LG OLED B7 Series

LG: s første OLED bliver ved med in impose

55 tommer: | 65 tommer:

Ekstrem god og alsidig billedkvalitet

Komplet HDR-support

Smart Platform

Working layer for Dolby Atmos

Trist indidgegot lydsystem

LG OL series "B "OLED-serie har altid tilbud et godt udgangpunkt i skærmteknologi uden at gå på kompromis med det, der gør det spændende.

B7 serien er ikke anderledes. Dette tv indeholder præcis samme panel, der giver strøm til de dyrere C7, E7 og ja, selv W7 LG-tv & # 39; et, hvilket betyder et stort boost fra sidste års OLED-paneler til en meget billigere pris.

Så hvor har LG sparet? Lyden! B7 & # 39; s svaghed er dets højttalere, som er firmaets dårligste af alle OLED-tv & # 39; er.

Dertil kommer, at man i øjeblikket ikke kan overføre Dolby Atmos til et eksternt lydsystem med HDMI (selvom is opdatering er på vej for at rette op på dette).

Hvis du kan holde in standard lydsystemoplevelse ud, så er B7 in fantastisk og det opleves forsat futuristisk ella i 2018.

Læs hele anmeldelsen: LG OLED B7

7. Panasonic EZ1002 OLED

Panasonics flagskibs-tv tager OLED up to its full

65 tommer:

Strålande kontrast

Uovertruffen farvenøjagtighed

Support up to Dolby Vision

In vertikale brister [19659003] Med in pris på ca. 44,660 kr. skal 65EZ1002 være noget helt særligt.

Og det er det heldigvis. Ved at tilføje flere funktioner, som normalt er forbeholdt of simple toneangivende tv i verden, niverer Panas flagskib OLED of mest konstante flotte og præcise images, vi har set, med både HDR og SDR-kilder. Det leveres også med et meget effektivt smart-system samt et stærkt lydsystem fra de indyggede højttalere.

For AV-enthress, der gerne vil skabe visioner uden ekstra omkostninger hjemme i stuen, bliver det ikke meget bedre.

  Best 4K Televisions

8. Philips 65PUS7601

Uhørt billig og in af årets helt store overraskelser

65 tommer:

Fantastisk modlys-kontrol

God pris til den type billedkvalitet

Komplicerede billedindstillinger

Android TV-grænseflade opleves besværlig og upersonlig

På papir ville 65PUS7601s billeder ikke fungere. Det leverer kun 700 enheder med lysstyrke mod 1000 enheder, som vi ser i det højeste niveau inden for tv i ar, og når kun 76% af den udvidede "DCI-P3" farveskala, der kun er nødvendig for premium HDR-oplevelse.

Når du først har oplevet 65PUS7601 ved selvsyn, efter at du har gennemgået from noget besværlige indstillinger, får du tilgengæld in af verdens mest enestående billedkvalitet. On the wallpaper are LED display LEDs, friends and readers of LED books, men are left with their eyes open in HDR, in the forårsage for meget modlys, som sine andre konkurrenter.

65PUS7601 giver digests hundreds of af applications up to Rådighed via Google Android TV-smart platform og koster was hundrede kroner mindre end andre 4K-konkurrenters, f.eks. Panasoni
c DX902s and Samsung KS9500s.

Read more Philips 65PUS7670

  Best 4K TV

9. Sony XE93 series

Flat screen and high resolution HDR with a series of colors at the end

55 tum: | 65 tum:

Klar HDR med stærke farver

God HD-opskalering

Problemermed belægning omkring lyse objekter

Træg grænseflade

Sony XE93-serien er mere premium end XE90 (ovenfor) og er et mere ambitiøst sæt.

XE93 har det som Sony kalder "Slim Backlight Drive", som forsøger in levere koncentrerede lyszoner på skærmen, mens den bibeholder in slank overflade.

Systemet præsterer generelt perfekt og skaber impose klare images, som er realistiske og skærpede.

Men have established an inidlertid med problem in holde lysstyrken på of lyse dele af billedet, og det medfører, in lyset "bløder" and of mørke dele af skærmen.

Heldigvis fungerer lydsystemet i denne series supergodt, og har in af of bedste lydoplevelser, et tv kan tilbyde slight nu.

XE93 er pænt, men selvom de er er premium premium XE90, som er på listen herover, er det ikke pengene værd.

Læs hele anmeldelsen her: Sony 55XE93 eller Sony 65XE93

  Best 4K TV

10. Panasonic DX750 range

In yderst overkommelig måde at få fat i et standard 4K-tv standard med dynamiske or acceptable HDR-långder.

50 tommer: | 58 tommer: | 65 tommer:

God og alsidig billedkvalitet

Brugervenligt smart-TV brugerflade

Modlysproblemer and forbindelse med HDR

Giver in svag HDR-oplevelse

Panasonic DX750 is er and af of prisvenlige tv , der tilbyder både 4K og HDR-afspilning.

Selvom det er billigere, er det godt lavet. Faktisk er det med in standard dynamisk rækkevidde, som vi plejer at se mest på, så er det uden tvivl fantastisk, takket være kombination af 4K-opløsning, stærk kontrast og naturlige og nuancerede farvetoner.

Med HDR fungerer det mindre godt, da skærmen ikke har den farveskala, skal til skave skarp HDR-ydeevne.

Der er pæn del modlys, når man afspiller i HDR, så du skal arbejde hårdt med indstillingerne for at redure dette.

Det store hele be det godt godt ud for DX750 og HDR and det leveler to vis grad in the ekstra farve og lysdynamik, som gør det specielt.

Dertil kommer Panasonics brugbare, fleksible Firefox TV-smarte søgemaskine, og du har on hel pakke, der giver god værdi for pengene.

Read more …: Panasonic DX750

Leave a Reply