OnePlus 6 kan være rett rundt hjørnet

Vi har rykter hørt om OnePlus 6 så lenge nå en den er ntdt til å være rett rundt hjørnet, men hvis du trenger klarere bevis så skal du vite in OnePlus har bekreftet at 5T er utsolgt på produsentens egne nettsider over hele Europe.

Det samme skjedde i USA for the parker siden, og det betyr nok in OnePlus 5T er vanskelig å få tak i over store deer av verden.

Den er fortsatt tilgjengelig hos enkelte norske forhandlere som ProShop og Multicom, men dette er nok ikke det beste tidspunktet å kjøpe. Vi må jo regne med in OnePlus vil komme raskt i gang med to selge telefoner igjen, og det er der der veldig sannsynlig in OnePlus 6 vil dukke opp snart.

Foran skjema

Know more than once in pressemeldingen der OnePlus forteller at 5T er utsolgt, også sier en dette skjer tidligere enn ventet. Dermed er det mulig vi fortsatt må vente en stund til. På den andre siden hinter de ferskeste ryktene at vi skal få in kunngjøring i april, sne den nye telefonen kan i beste fall dukke opp i løpet av et parker.

Vi vet allerede mye om OnePlus 6, og den skal blant annet være utstyrt med brikkesettet Snapdragon 845, 8 GB of RAM, 256 GB of delay, and type of felt on the iPhone and on the X-stil og hodetelefonutgang. Alt som skal til for å være in ekte flaggskiptelefon i 2018 altså.

Vi forventer å høre flere details on OnePlus 6 veldig snart.

Leave a Comment

Scroll to Top