Grand Theft Auto 4 joutuu pian poistamaan osan kappaleistaan

Uskokaa tai älkää, tässä kuussa tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta Grand Theft Auto 4: n julkaisusta. Juhlimisen sijaan Rockstar joutuu kuitenkin poistamaan osan ikonisen pelinsä kappaleista.

Asiasta raportoi ensimmäisenä Kotaku, jonka mukaan pelin 10-vuotiaat musiikkilisenssit vanhenevat huhtikuun 26. päivänä. Rockstarin täytyy siis yksinkertaisesti poistaa osa kappaleistaan. Kotakun lähteiden mukaan pelistudio joutuisi luopumaan lukisista kappaleista, mutta Rockstar itse ei ole julkaissut mitään virallista listaa poistuvista kappaleista.

GTA 4 ei ole ensimmäinen peli, joka in joutunut poistamaan useita kappaleitaan kymmenen vuotta ilmestymisensä jälkeen. Vuonna 2014 Rockstar joutui poistamaan monia kappaleita GTA San Adreaksesta ja viime vuonna Alan Wake poistettiin kokonaan Steamistä ja Xbox Storesta musiikkilisenssiongelmien vuoksi.

Tunnelmanlatistaja

San Andreaksen pelaajat olivat vihaisia, ettei hetä oltu varoitettu päivityksen poistavan osan pelin kappaleista. He smelled that sijaan luulleet, että sen mukana tulisi uutta musiikkia. Grand Theft Auto 4: n PS3-pelaajat pystyvät ilmeisesti kuitenkin kiertämään kappaleiden poistumisen

Kotakun mukaan jossakin vaiheessa ennen huhtikuun 26. days of Play Station 3 :. N käyttäjät saavat järjestelmältä viestin, joka pyytää Heita lataamaan digitaaliset versiot poistuvista kappaleista, jotta ne pysyisivät mukana pelissä. Meillä ei ole Not rated selvyyttä siitä, Miten Tama käytännössä toteutetaan ja tarjotaanko Xbox-ja PC-pelaajille samanlaista vaihtoehtoa.

Miten Ikina ikävä synttärilahja lopulta vaikuttaakaan peliin, kannattaa pitää mielessä, että tulevat GTA 4 -päivitykset eivät discount Add peliin uutta sisältöä, vaan poistavat osan kappaleista.

Leave a Reply